Всички категории
Серия N83580 8-канален BMS тестващ емулатор на батерия, поддържащ цифрово измерване на напрежението

Начало>Продукти>Симулатори на батерии

N83580 серия 8 канала текущ двупосочен двоен квадрант програмируем емулатор на батерийни клетки
Преден панел N83580
N83580 конфигурация
N83580 заден панел
Серия N83580 8-канален BMS тестващ емулатор на батерия, поддържащ цифрово измерване на напрежението
Серия N83580 8-канален BMS тестващ емулатор на батерия, поддържащ цифрово измерване на напрежението
Серия N83580 8-канален BMS тестващ емулатор на батерия, поддържащ цифрово измерване на напрежението
Серия N83580 8-канален BMS тестващ емулатор на батерия, поддържащ цифрово измерване на напрежението

Серия N83580 8-канален BMS тестващ емулатор на батерия, поддържащ цифрово измерване на напрежението


N83580 е програмируем симулатор на батерия с ниска мощност, висока точност и многоканален. Чрез приемането на дизайн с двоен квадрант, токът може да се зарежда и разрежда, което може да задоволи нуждите на BMS теста. Самостоятелният N83580 поддържа до 8 канала, които могат да предложат тест от четири станции и да отговорят на изискванията на ATE теста в потребителската електроника. Напрежението и токът на всеки канал могат да бъдат зададени в приложен софтуер. Той поддържа режим на захранване, режим на зареждане, симулация на батерия, симулация на вътрешно съпротивление, симулация на SOC, симулация на повреда и други тестови функции. Софтуерът N83580 е лесен за използване, който може да отговори на изискванията на симулатори на батерии в многоканален, многопараметърен и сложен тестови среди. Софтуерът N83580 поддържа многоканална групова работа. Данни и крива за всеки канал могат да бъдат показани. Междувременно се поддържат анализ на данни и функция за отчет.


Сподели с:
Основни характеристики

●Voltage range: 0~5V/0~6V/0~15V

●Current range: -1~1A/-2~2A/-3~3A/-5~5A

●Точност на напрежението до 0.01%+1mV

●nA ниво на измерване на тока

●Шум от пулсации на напрежението нисък до 2mVrms

●Едно устройство до 8 канала

●8 високопрецизни DVM измервания, точност до 0.1mV

●3 групи батерии SOC модел

●Поддържа активно/пасивно балансирано тестване

●Двоен LAN порт и RS232 CAN интерфейс

●Поддържа симулация на батерия, симулация на вътрешно съпротивление, симулация на SOC, симулация на повреда и др.

Приложни полета

●BMS/CMS тест за ново енергийно превозно средство, UAV и съхранение на енергия

●Тест на устройството за поддръжка на батерията

● Развойна дейност и производство на преносима потребителска електроника, като мобилни телефони, Bluetooth слушалки и др.

● Тест за производство на електрически инструменти, като електрическа отвертка

Функции и предимства

Тест за активно / пасивно балансиране

Чрез двупосочен дизайн, текущите входни и изходни посоки на всеки канал могат да бъдат съответно контролирани. Потребителите могат да персонализират модела на зареждане и разреждане на батерията, който напълно отговаря на изискванията на теста за активен/пасивен баланс на BMS.

активна балансираща диаграма

Изключително висока точност, поддържаща тест за статична консумация на енергия

N83580 е симулатор на батерия с висока точност, а текущата точност е до 100nA. Както е показано на фигурата по-долу, сравнена измерената стойност на тока на DMM със стойността на тока за обратно четене на N83580, стойността на отклонението е в рамките на 100nA. Чрез захранване на продукта, който се тества, статичната консумация на енергия в състояние на готовност може да бъде визуално тествана и неквалифицираните продукти могат да бъдат отсеяни.

свръхвисока точност, поддържаща тест за статична консумация на енергия

Високо прецизно DVM измерване

В допълнение към функцията за симулатор на батерията, серията N83580 предоставя и основна функция за измерване на верига. Вграденият 8-посочен цифров волтметър DVM с висока прецизност измерва директно напрежението на TP точката във веригата. DVM измерването на напрежение от серия N83580 е оборудвано с двоен обхват ±5V/±30V, 5-битова полурезолюция, точност на измерване до 0.1mV .

Ултра-висока интеграция, вградена симулация на грешки

N83580 интегрира 8 канала в 19-инчов размер 2U. Всеки канал има вградена положителна и отрицателна полярност за късо съединение, отворена верига и обратна полярност. Потребителите могат да управляват директно от предния панел или от компютър. Приложението на N83580 може да елиминира използването на външен компонент за симулация на повреда на батерията, което може да спести разходи и място за потребителите.

свръхвисока интеграция, вградена симулация на повреда

Подходящ за различни спецификации на BMS чип тест

Симулаторът на батерия от серията N83580 поддържа различни функции и функции за симулация на батерия, включително режим на захранване, режим на зареждане, симулация на батерия, SOC тест, функция за редактиране на SEQ и симулация на повреда. Серия N83580, изградена в 3 групи SOC модел на батерия, поддържа реална симулация на разреждане на батерията. Серията N83580 може да постигне разнообразни приложения, да оптимизира тестовото оборудване, да оптимизира тестовия процес в рамките на едно устройство. И вътрешната верига N83580 може да бъде адаптирана към различни спецификации на BMS чип тест. Той може да тества статичната консумация на енергия в режим на готовност, да създава всякакви спецификации на модела на батерията, с мощна защитна функция и без никакви опасности и рискове за безопасността на батерията.

различни спецификации за тестване на BMS чип

База данни
Разследване

Горещи категории