Всички категории
Серия N68000 Високомощен постоянен електронен товар

Начало>Продукти>DC електронни товари

Серия N68000 с висока мощност и високо напрежение, програмируем постоянен електронен товар
Преден панел N68000
N68000 конфигурация
N68000 заден панел
Серия N68000 Високомощен постоянен електронен товар
Серия N68000 Високомощен постоянен електронен товар
Серия N68000 Високомощен постоянен електронен товар
Серия N68000 Високомощен постоянен електронен товар

Серия N68000 Високомощен постоянен електронен товар


Серията N68000 е разработена въз основа на дългогодишния опит на NGI в тестването на захранване, зарядно за кола, батерия и суперкондензатор. Той е с висока точност, висока надеждност и висока цена. Има CC, CV, CP и CR режим. Серията N68000 поддържа SEQ тест, динамичен тест, тест за зареждане, тест за разреждане, OCP тест и др. Диапазонът на мощността обхваща от 2.4kW до 14.4kW.

Сподели с:
Основни характеристики

●Обхват на мощността: 2.4kW до 14.4kW

●Обхват на напрежение: 150V/600V/1000V

●Режими на работа: CC/CV/CR/CP

● CR/CP функция, поддържана от хардуера

● Тест за зареждане, тест за разреждане и OCP тест

● Висока плътност на мощността, минимизираща заемането на пространство

●Редактируема скорост на нарастване и спадане

●Редактируем Von/Voff

●Възможност за преходно натоварване от свръхмощност

●Програмируема функция за тестване на последователност (SEQ), до 100 файла с последователност на групи, до 50 стъпки на файл

● Цялостна MOS защита

●Множествена защита: OCP, OVP, OTP, OPP и предупреждение за обратна полярност

●Интерфейс за аналогово програмиране (APG), интерфейс за текущо наблюдение и функция за дистанционно/локално задействане

●Множество комуникационни интерфейси: LAN/RS232/CAN

Приложни полета

●Зарядна станция, зарядно за кола

●Реле за голям ток

●DC-DC захранване, сървърно захранване

●Система за съхранение на енергия

●Кондензаторен модул за комуникационно захранване, батерия

приложение в захранването и съхранението на енергия

Функции и предимства

Дизайн с висока надеждност

Серията N68000 има цялостна верига за MOS защита. Без значение колко MOS е повреден, това няма да причини късо съединение между положителния и отрицателния поляритет или положителния поляритет и управляващата верига. Повредата на някои MOS не ускорява повредата на други, които могат да се използват непрекъснато. Чрез разпределен дизайн е лесно да се заменят или добавят захранващи модули и е удобно за поддръжка и разширяване на мощността. N68000 е проектиран с верига за ограничаване на мощността и има бърза реакция, която може да предотврати повреда на товара поради превишаване на мощността. N68000 използва технология за екраниране, която има широка адаптивност към тежка тестова среда и подобрява способността за предотвратяване на смущения.

цялостна верига за MOS защита

Функция за късо съединение

Серията N68000 поддържа два режима за късо съединение: ръчен и заключващ.

Ръчно: N68000 ще има късо съединение при натискане на бутона за късо. Ще спре късото съединение, когато бутонът бъде освободен. Ръчният режим е подходящ за отстраняване на грешки или научноизследователска и развойна дейност, като се избягват инциденти при измерване поради неправилна работа.

Заключване: N68000 ще продължи да дава накъсо, когато се натисне бутон за късо. Ще спре късото съединение, когато бутонът бъде натиснат отново. Режимът на заключване е подходящ за дългосрочен тест за късо съединение.

функция за късо съединение

Динамичен режим

Серията N68000 предоставя три опции за динамика: непрекъсната, превключваща и импулсна. Динамичната честота е до 20kHz и може да се регулира. Тази функция често се използва за тестване на преходните характеристики на захранването, защитата на платката за защита на батерията и импулсното зареждане на батерията.

динамичен режим

Възможност за преходно натоварване от свръхмощност

При преходни приложения с висока мощност потребителите не трябва да избират модели според Макс. мощност. Вземете например симулация на стартиране на постояннотоков двигател. Преходната мощност при стартиране обикновено е няколко пъти над номиналната мощност. Той може също така да тества характеристиките на преходно претоварване на захранващите устройства и преходното разреждане с висока мощност на захранващите батерии.

способност за преходно натоварване от свръхмощност

Външно програмиране

Потребителите могат да контролират напрежението и тока на товара чрез външен аналогов вход. 0-10V вход през външния интерфейс за програмиране съответства на 0-пълен изход на скала на товара.

външно програмиране

Текущо наблюдение

0-10 V аналогов изход на изходния терминал за наблюдение на тока съответства на 0-ток на пълната скала. Потребителите могат да използват волтметър или осцилоскоп, за да наблюдават текущата вариация.

текущо наблюдение

Програмируема скорост на завъртане

Скоростите на нарастване и спадане могат да се настройват, за да се предотврати превишаване и да се отговори на различни изисквания на теста. Убийството на преобразуване определя скоростта на преход на тока или напрежението, когато основната стойност при натоварване на N68000 се промени. Когато въртенето е настроено на максимална стойност, времето за преход между основната стойност и преходната стойност е минимално.

програмируема скорост на нарастване

База данни
Разследване

Горещи категории