Всички категории
Профил на NGI

Начало>Относно NGI>Профил на NGI

NGI опит

Стартъп екип с постоянство

Започнахме научноизследователска и развойна дейност в областта на електронния тест и контрол от 2006 г.

История на развитието от 2007 до 2014 г

През този период пуснахме няколко поколения DC захранвания, DC товари, инструменти за тестване на суперкондензатор, NXI модулни инструменти и др.

Исторически момент през 2015 г

Малкият екип се превърна в голямо семейство, марката NGI беше официално създадена.

Нова стъпка през 2022 г

NGI се премести в нова централа, интелигентна производствена база с инвестиция от 500 милиона RMB, покриваща 16000 XNUMX квадратни метра.

За нас

Като професионален доставчик на електронни решения за интелигентно производство, NGI винаги се придържа към целта на предприятието за ориентиране към клиента и стремежа и се ангажира с изследване и изследване на решения за измерване и управление в нова енергия, потребителска електроника, полупроводници, автомобилна електроника, научна изследвания, образование и други свързани индустрии. През годините NGI продължи да инвестира сериозно в научноизследователска и развойна дейност и стартира редица конкурентни приложни решения. NGI разполага с широка гама от продуктови серии, като полупроводников тестов източник на измерване, DC захранване, DC електронен товар, симулатор на батерии, NXI модулен инструмент, тестер за суперкондензатор и др.


NGI решение

100+ национални патента 900+ самостоятелни продукта 100+ стандартни системни решения 

Горещи категории