Всички категории
Тестер за саморазреждане на суперкондензатор N8310

Начало>Продукти>Серия тестове за суперкондензатор

Тестер за саморазреждане на суперкондензатор от серия N8310
Преден панел N8310
N8310 конфигурация
N8310 заден панел
Тестер за саморазреждане на суперкондензатор N8310
Тестер за саморазреждане на суперкондензатор N8310
Тестер за саморазреждане на суперкондензатор N8310
Тестер за саморазреждане на суперкондензатор N8310

Тестер за саморазреждане на суперкондензатор N8310


N8310 е инструмент за анализ и диагностика, специално разработен от NGI за тест за саморазреждане на суперкондензатор. N8310 се състои от три части: тестов инструмент, приложен софтуер и тестово приспособление. Той може да тества параметрите на саморазреждане на различни видове суперкондензатори при зададеното напрежение. N8310 може да се използва широко в научноизследователска и развойна дейност, производство и проверка на качеството на суперкондензатори, с предимствата на висока цена, компактен размер и висока точност.

N8310 използва стандартно 19-инчово шаси с 2U височина, което е удобно за интегриране в автоматизирани тестови платформи за R&D и производство, а също така може да се използва отделно.


Сподели с:
Основни характеристики

●Обхват на напрежение: 0-6V

●Резолюция до 24 бита, точност до 0.02%

●Заряден ток до 1A, отговарящ на изискването за скорост на повечето суперкондензатори

●Едно устройство с до 24 канала

●Комуникационен интерфейс: LAN/RS485

●Експорт и анализ на данни

Функции и предимства

Тест за саморазреждане

N8310 може да осигури многоканална функция за тестване на параметрите на саморазреждане. Въз основа на възможност за програмируем CV/CC изход и възможност за високо прецизно събиране на напрежение, N8310 позволява на потребителите да задават параметри като напрежение, ток, време и интервал на вземане на проби. Резултатите от теста могат да се съхраняват в база данни и да се експортират във формати Excel и JPG.

тест за саморазреждане на суперкондензатор и батерия

Тестово приспособление

Като се имат предвид сценариите за тестово приложение в различни мащаби, NGI предоставя два типа тестово приспособление: Келвин скоба и 12-канално специално приспособление. И двете тестови тела поддържат четирипроводна връзка.

тестово приспособление

Приложен софтуер

Софтуерът N8310 приема дизайн на платформа, който позволява на потребителите да персонализират процеса на тестване според техните изисквания. Подобен на офис интерфейс, независимо показване на всеки канал, поддържащо генериране на вълни на напрежение и ток и показване на резултатите в таблична форма правят този професионален софтуер многофункционален и лесен за използване. Софтуерът N8310 поддържа търсене на данни, импортиране и експортиране на данни и генериране на отчети в Excel.

приложен софтуер за измерване

База данни
Разследване

Горещи категории