Всички категории
Тестер за теч на ток на суперкондензатор N8320

Начало>Продукти>Серия тестове за суперкондензатор

Тестер за теч на ток на суперкондензатор N8320
Преден панел N8320
N8320 конфигурация
N8320 заден панел
Тестер за теч на ток на суперкондензатор N8320
Тестер за теч на ток на суперкондензатор N8320
Тестер за теч на ток на суперкондензатор N8320
Тестер за теч на ток на суперкондензатор N8320

Тестер за теч на ток на суперкондензатор N8320


N8320 е инструмент за анализ и диагностика, специално разработен от NGI за тест за утечка на ток на суперкондензатор. N8320 се състои от три части: тестов инструмент, приложен софтуер и тестово приспособление. Той може да тества параметрите на утечка на ток на различни видове суперкондензатори при зададеното напрежение. N8320 може да се използва широко в научноизследователска и развойна дейност, производство и проверка на качеството на суперкондензатори, с предимствата на висока цена, компактен размер и висока точност.

N8320 използва стандартно 19-инчово шаси с 2U височина, което е удобно за интегриране в автоматизирани тестови платформи за R&D и производство, а също така може да се използва отделно.


Сподели с:
Основни характеристики

● Множество диапазони, които да бъдат съвместими с различни спецификации на суперкондензатор

●Високоточно измерване на утечка на ток, разделителна способност до 10nA, точност до 0.05%

● Настройка на напрежението с ултра-висока точност и стабилност, температурен коефициент нисък до 0.5ppm/℃

●Единично устройство с до 24 канала, стандартно 19-инчово 2U шаси

●Комуникационни интерфейси: LAN/RS485

●Експорт и анализ на данни

Функции и предимства

Тест за теч на ток

N8320 може да осигури многоканална функция за тестване на параметъра за утечка на ток. Базиран на високонадежден програмируем източник на напрежение и способност за събиране на токови утечки с висока точност, N8320 позволява на потребителите да задават параметри като напрежение и интервал на вземане на проби. Резултатите от теста могат да се съхраняват в база данни и да се експортират във формати Excel и JPG.

тест за утечка на ток

Тестово приспособление

Като се имат предвид сценариите за тестово приложение в различни мащаби, NGI предоставя два типа тестово приспособление: Келвин скоба и 12-канално специално приспособление. И двете тестови тела поддържат четирипроводна връзка.

тестово приспособление

Приложен софтуер

Софтуерът N8320 приема дизайн на платформа, който позволява на потребителите да персонализират процеса на тестване според техните изисквания. Подобен на офис интерфейс, независимо показване на всеки канал, поддържащо генериране на вълни на напрежение и ток и показване на резултатите в таблична форма правят този професионален софтуер многофункционален и лесен за използване. Софтуерът N8320 поддържа търсене на данни, импортиране и експортиране на данни и генериране на отчети в Excel.

тестване на приложен софтуер

База данни
Разследване

Горещи категории